Middel 7_4x_edited.png

Wil je kennismaken met kinderyoga? Deze zomer kun je losse lessen volgen bij Jits Yoga Kids. Elke laatste zondag van de maand is er les in de tuin van café Zomerlust. Om 09:30 uur voor kinderen in de leeftijd 4-7 jaar. Om 11:00 uur voor kinderen van 8 jaar en ouder. De les duurt een uur en de kosten bedragen €8,-  Bij regen wordt de les verplaatst naar een ander moment. Voor meer info kun je contact opnemen via onderstaande button. Houd vooral mijn socials in de gaten!

Kinderyoga

Voor basisschoolleerlingen van 4-7 of 8-12 jaar

Kinderyoga: hoe werkt dat? Mijn yogalessen voor kids geef ik in kleine groepen van maximaal 10 kinderen. Er zijn kinderyogalessen voor basisschoolleerlingen in de onderbouw en de bovenbouw. In deze lessen staan Hatha-yoga, visualisatie, meditatie en zintuiglijk werken centraal. Inspanning wordt afgewisseld met ontspanning. Ik sluit de les altijd af met een ontspanningsoefening en soms knutselen we dan nog iets. De kinderen gaan met een rustiger hoofd weer naar huis!

Peuteryoga

Voor de allerkleinste yoga-fans!

Peuteryoga is voor kinderen van 2 t/m 4 jaar oud. Deze lessen zijn wat korter dan de lessen voor grotere kinderen. Wat houdt peuteryoga in? In deze lessen werk ik altijd rondom thema’s en ook prentenboeken zijn bij uitstek geschikt voor de les. Daarnaast heb ik op speelse en creatieve wijze deugden in mijn peuteryogalessen verwerkt. Liedjes, dansjes en versjes zorgen ervoor dat de jonge zintuigen op prettige wijze worden geprikkeld. Lekker samen bewegen en plezier maken in een fijne omgeving met papa of mama dichtbij. Je kan je kind te allen tijde zien.

Ouder & Kind-yoga

Bijzondere lessen voor jou en je kind

Doe je liever met je kind mee? Geef je dan op voor de ouder & kind yogalessen. In deze lessen werken we in maximaal vijf duo’s en is er veel aandacht voor elkaar. Samen ontspannen en elkaar knuffelen om de band te versterken. Met je kind voer je leuke Hatha-yogahoudingen uit om de concentratie te verbeteren of om bijvoorbeeld beter in slaap te vallen. Ik werk ook met massagetechnieken: leuk om samen thuis verder te oefenen. Plezier staat in mijn lessen altijd voorop!

Yoga kinderfeestjes

Het allerleukste kinderfeestje in Tilburg en omgeving

Yoga als kinderfeestje? Hoe leuk?! Bij mij kan dat! In overleg is veel mogelijk. Het feestje kan thuis of op locatie worden gegeven. Het is wel fijn als er voldoende ruimte is op de door jou gekozen feestlocatie, dus dat is iets om rekening mee te houden. Ook het huren van een officiële yogastudio behoort tot de mogelijkheden.De jarige wordt extra in het zonnetje gezet en ontvangt een leuk cadeautje. Als het weer het toelaat, gaan we lekker naar buiten! Neem voor de mogelijkheden en prijzen contact met mij op via het contactformulier of via de gele button →

Middel 7_4x_edited.png
Middel 7_4x_edited.png
Middel 7_4x_edited.png